„Școala altfel” la Centrul de Scafandri

Centrul 39 Scafandri Constanța, instituţie unică de formare profesională a scafandrilor în România, își deschide porțile marți, 18 octombrie, între orele 09.00-14.00, pentru a fi vizitat de elevii din școlile și liceele din Constanța în cadrul programului educațional național “ Școala altfel”, pentru promovarea profesiei de scafandru.

În urma solicitărilor venite din partea școlilor constănțene, organizatorii s-au pregătit temeinic, și astfel, doritorii vor putea parcurge traseul de vizită pregătit. Aici, elevii se pot familiariza cu tehnica și echipamentele folosite de scafandrii militari în misiunile specifice pe teritoriul național și în cadrul teatrului de operații, expuse în cadrul expoziției și vor afla care sunt secretele în această frumoasă meserie. De asemenea, vor fi prezentate sălile de cursuri și laboratoarele, unde viitorii scafandri se pregătesc și se formează.

Jurnaliştii interesaţi să participe la acest eveniment, sunt rugaţi să transmită datele personale (numele şi prenumele, seria şi numărul C.I., funcţia, instituţia), până la data de 17 octombrie, ora 14.00, pe adresa de e-mail: centruldescafandri@navy.ro.

Relaţii publice Centrul 39 Scafandri