Cursul de iniţiere scafandru

Centrul de Scafandri din Constanţa organizează,în perioada 05-09 septembrie, selecţia pentru admiterea la Cursul de iniţiere scafandru, planificat a se desfăşura în perioada 26 septembrie – 18 noiembrie, la Constanţa.

Selecţia cuprinde o evaluare psihologică, probe fizice, vizită medicală şi teste de hiperbarism (barofuncţie şi toleranţă la oxigen). La curs se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani, care sunt absolvente de liceu şi îşi doresc o carieră în domeniul scafandreriei.

La finalul cursului, absolvenţii vor primi un certificat de absolvire cu antetul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi cel al Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, care le permite posesorilor exercitarea profesiei de scafandru în ţările Uniunii Europene.

Centrul de Scafandri funcţionează ca instituţie unică de formare profesională a scafandrilor pe teritoriul României.

 

Detalii suplimentare privind metodologia de admitere la acest curs sunt disponibile în Secţiunea Cursuri de Scafandri – Formare profesională.

Cererile de înscriere se pot trimite prin e-mail, pe adresa centruldescafandri@navy.ro sau se pot depune la sediul instituției.

Relaţii publice Centrul 39 Scafandri