ÎNSCRIERI PENTRU CURSUL DE INIȚIERE SCAFANDRU

Centrul de Scafandri din Constanţa organizează, în perioada , înscrieri pentru cursul de iniţiere scafandru, planificat a se desfăşura în perioada 26 februarie – 20 aprilie, la Constanţa.

Selecţia este programată în perioada 22-26 ianuarie și va cuprinde o evaluare psihologică, probe fizice, vizită medicală şi teste de hiperbarism (barofuncţie şi toleranţă la oxigen). Grupa va fi constituită din minim 8 cursanți iar tariful estimativ este de 10.000 lei.

Cursul este autorizat de către Autoritatea Națională pentru Calificări și este adresat persoanelor care doresc să dobândească competențe specifice scafandrului autonom.
La finalul cursului, absolvenţii vor primi un certificat de absolvire cu antetul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi cel al Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, care le permite posesorilor exercitarea profesiei de scafandru în ţările Uniunii Europene.

Detalii suplimentare privind metodologia de admitere la acest curs sunt disponibile pe site-ul instituţiei www.centruldescafandri.ro în secţiunea Cursuri de scafandri – Formare profesională. Cererile de înscriere se pot trimite prin email la adresa: centruldescafandri@navy.ro sau direct la sediul instituției, din Constanța, bulevardul 1 Mai, nr. 19-21.

Persoană de contact: Cpt.cdor. Nicuşor Chiripuci
Telefon: 0241-586600/ int. 159, 180