DEZBATERE PUBLICĂ PENTRU REGLEMENTAREA ACTIVITĂȚILOR DE SCUFUNDARE DIN ROMÂNIA

Centrul de Scafandri, în calitate de autoritate naţională în domeniul autorizării şi inspectării activităţilor subacvatice cu scafandri, organizează miercuri, 20 iunie 2018, şedinţa publică de dezbatere a proiectului pentru aprobarea „Normelor de reglementare a activităților de scufundare din România” (NRASR).

Dezbaterile se vor desfășura la sediul instituției din Constanţa, Bulevardul 1 Mai, nr. 19, pe următoarele domenii specifice:„Lucrări subacvatice”, orele 08:00-10:00; „Scufundări recreaționale”, orele 11:00-13:00;„Pescuit cu scafandri”, orele 14:00-16:00.

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul ședinței publice sunt rugate să transmită propunerile pe care le vor prezenta și în format electronic (Word), pe adresa de e-mail centruldescafandri@navy.ro, în atenția căpitanului FLEȘER Petru, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ şi a datelor de contact ale expeditorului, până luni, 18 iunie 2018, ora 12.00.

Intenția de participare la ședința publică trebuie transmisă, în format electronic, pe adresa de e-mail centruldescafandri@navy.ro, până luni, 18 iunie 2018, ora 12.00, cu următoarele specificații: nume și prenume, seria și numărul documentului de identitate, doresc/nu doresc luarea cuvântului. Accesul se va face pe baza documentului de identitate, cu 15 minute înainte de începerea dezbaterilor, pe fiecare domeniu de activitate. Luarea cuvântului va fi planificată în ordinea înscrierii, iar timpul alocat pentru fiecare prezentare va fi de 3-5 minute.

La dezbaterea publică va participa și colectivul de elaborare al actului normativ.

Proiectul de act normativ poate fi descărcat de aici.

Relaţii Publice Centrul 39 Scafandri